Υπηρεσίες γάμου
 
Ως ένα από τα πιο αγαπημένα ξενοδοχεία για γάμους και νεόνυμφους στη Ζάκυνθο, το Ionian Hill προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και οργανωτικού σχεδιασμού για γάμους 5 αστέρων που θα θυμόμαστε για καιρό. Τα ζευγάρια είναι ευπρόσδεκτα να μείνουν στα πιο ρομαντικά δωμάτια νεόνυμφων στο Ionian Hill και να ξεκινήσουν τη ζωή τους μαζί στην αγκαλιά της πολυτέλειας.
 
Αποκλειστικά πακέτα γάμου
 
Τα ζευγάρια που θα παντρευτούν καλούνται να απολαύσουν το Ionian Hill και να αφήσουν το σχεδιασμό και το συντονισμό του γάμου τους στους επαγγελματίες σχεδιαστές που θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους, θα κάνουν όλες τις ρυθμίσεις της δεξίωσης του γάμου και θα προσαρμόσουν το γάμο τους στα όνειρά τους.
 
Ειδικά πακέτα μήνα του μέλιτος
 
Οι νεόνυμφοι που προγραμματίζουν τις γαμήλιες διακοπές τους μπορούν να επωφεληθούν από τα ειδικά πακέτα μήνα του μέλιτος που προσφέρονται στο Ionian Hill και να ζήσουν ένα αξέχαστο μήνα του μέλιτος που είναι βυθισμένο σε πολυτέλεια και ρομαντισμό σε ένα πραγματικά υπέροχο περιβάλλον.
 
Αξέχαστο μήνα του μέλιτος στη Ζάκυνθο
 
Αφού περάσει η Μεγάλη Ημέρα, ετοιμαστείτε να ζήσετε την απόλυτη χαλάρωση στο Ionian Hill. Ξυπνήστε με τα εκλεκτά αρώματα και τις γεύσεις του πρωινού, απολαύστε μια χαλαρωτική βουτιά στα γαλήνια νερά της πισίνας, απολαύστε τον ήλιο και απολαύστε ένα κοκτέιλ με θέα στο Ιόνιο Πέλαγος.
 
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση: reception@ionianhillhotel.com

Δείτε Επίσης

Ευεξία & Αναψυχή

Βρείτε την πλούσια λίστα μασάζ για χαλάρωση στο δωμάτιό σας ή δίπλα στην πισίνα.

Περισσότερα
Ευεξία & Αναψυχή
Ευεξία & Αναψυχή