Το Ionian Hill Hotel γεννήθηκε από την επιθυμία να δημιουργήσει ένα μοναδικό περιβάλλον στο οποίο όλα έχουν σχεδιαστεί για να συνδυάζουν τη δουλειά και τον ελεύθερο χρόνο. Το όραμά μας για τη φιλοξενία υπερβαίνει κατά πολύ την παροχή πολυτέλειας, άνεσης και άριστης εξυπηρέτησης. Παρέχοντας σε όλους τους επισκέπτες μας το τέλειο μείγμα ανάμεσα στην ιστορία και τον νεωτερισμό, την πολυτέλεια και την απλότητα, την εξυπηρέτηση του υψηλότερου επιπέδου και την ειλικρινή φιλοξενία, καθώς και την κομψότητα και μια χαλαρή ατμόσφαιρα, αυτά βρίσκονται στο επίκεντρο της φιλοσοφίας μας.

Από τη στιγμή που θα φτάσετε στο ξενοδοχείο μας στη Ζάκυνθο, είστε ευπρόσδεκτοι με πραγματική ζεστασιά μέχρι την ώρα της αναχώρησής σας, θα  νιώσετε χαλαροί και σαν στο σπίτι σας σε έναν διακριτικό κόσμο που αναπνέει στυλ, πολυτέλεια και κομψότητα. Αφήνουμε τους επισκέπτες μας να απολαύσουν τη γλυκιά χαλάρωση στην ησυχία του δωματίου τους, στον κήπο δίπλα στην πισίνα, στο μπαρ ή σε έναν από τους άλλους χώρους μας. Σας ταξιδεύουμε σε γαστρονομικά ταξίδια στο γκουρμέ εστιατόριό μας Al Nur.

Είναι η αποστολή μας να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες σας και να κάνουμε τη διαμονή σας στη Ζάκυνθο μια μοναδική εμπειρία εκλεπτυσμένης πολυτέλειας, χαλαρής κομψότητας, προσεγμένης εξυπηρέτησης και ζεστής φιλοξενίας. Νοιαζόμαστε για τις λεπτομέρειες. Κάνουν όλα τη διαφορά.

Δείτε Επίσης

Υπηρεσίες & Παροχές

Το Ionian Hill Hotel σίγουρα θα σας προκαλέσει δέος με την ανανεωμένη, καθώς και την κομψή μινιμαλιστική διακόσμηση στα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους του, καθώς και με την καθαριότητα και την εξαιρετική εξυπηρέτηση. Χωρίς να υπάρχουν γύρω του σπίτια, περιβάλλεται μόνο από κήπους και δέντρα, προσφέροντας στους επισκέπτες μια αίσθηση ελευθερίας και εξασφαλίζοντας το ιδανικό περιβάλλον για χαλάρωση και ψυχική αναζωογόνηση.

Περισσότερα
Υπηρεσίες & Παροχές
Υπηρεσίες & Παροχές